Witamy w Powiatowym Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wieliczce (dawniej Zespole Szkół Zawodowych)

21/12/2014

Napisz do nas!
szkola@zsz-wieliczka.pl

zobacz jak to było kiedyś

Oferta edukacyjna

Absolwenci Technikum mogą podjąć pracę w dużych zakładach przy eksploatacji systemów komputerowych, a także w mniejszych firmach zajmujących się sprzedażą sprzętu i wdrażaniem oprogramowania, tworzeniem grafiki komputerowej, aplikacji internetowych itp. Mogą być także zatrudniani w innych zawodach, w których będą wykorzystywać poznane umiejętności biegłej obsługi sprzętu i oprogramowania komputerowego. 

Aktualności

2

11.2014

Wizyta zawodoznawcza w fabryce makaronów JG MAJKA

W dniu 30 X 2014 r. odbyła się wizyta zawodoznawcza klasy 2  Technikum Gastronomicznego wraz z opiekunami  p. M. Czekirda oraz p. J. Śmiałek w fabryce makaronów JG MAJKA. Uczniowie zapoznali się z procesem produkcji makaronów fabrycznych oraz z pracą pozostałych działów firmy m.in. działu księgowości, marketingu i kontroli jakości. Największe zainteresowanie wśród młodzieży wzbudził czarny makaron z atramentu kałamarnicy.

WIĘCEJ ZDJĘĆ W GALERII

Dodano przez: MateuszW - o 00:00

31

10.2014

Ruszyły zajęcia w Chmurze MCHE

W dniu 31 października ruszyły pierwsze zajęcia w ramach małopolskiej Chmury Edukacyjnej MCHE. W tym dniu uczniowie naszej Szkoły mogli uczestniczyć w zajęciach wideo-konferencji z Uniwersytetem Ekonomiczmym.

Głównym celem „Małopolskiej Chmury Edukacyjnej – projektu pilotażowego” jest umożliwienie współpracy wiodących uczelni Małopolski ze szkołami ponadgimnazjalnymi.  Pilotażowe wdrożenie modelu chmury edukacyjnej objęło 21 szkół ponadgimnazjalnych z terenu województwa małopolskiego oraz 6 wiodących uczelni w Krakowie (Akademia... Czytaj dalej

Dodano przez: MariuszG - o 00:00

30

10.2014

Wycieczka do fabryki makaronów

W dniu 30 X 2014 r. odbyła się wizyta zawodoznawcza klasy 2  Technikum Gastronomicznego wraz z opiekunami  p. M. Czekirda oraz p. J. Śmiałek w fabryce makaronów JG MAJKA. Uczniowie zapoznali się z procesem produkcji makaronów fabrycznych oraz z pracą pozostałych działów firmy m.in. działu księgowości, marketingu i kontroli jakości. Największe zainteresowanie wśród młodzieży wzbudził czarny makaron z atramentu kałamarnicy.

Dodano przez: MariuszG - o 00:00

Komunikaty

  • najbliższe Dni Wolne

    10 i 11 XI 2014 (pon, wt)

    26

    10.2014

  • Zebranie z Rodzicami

    w dniu 12 listopada (środa)

    5

    11.2014

OSTATNIE ZDJĘCIA

Zobacz wszystkie